Powrót

Absu

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Absu
Absu to zespół pochodzący z Dallas (USA).
 
Aktualny skład zespołu : 
 
Vis Crom - Guitar, Keyboard
Ezezu - Vocals, Bass
Aethyris - Guitar, Keyboard
Proscriptor McGovern - Vocals, Drums, Keyboard
 
Dyskografia :
 
Return of the Ancients (1991)
Immortal Sorcery (1991)
The Temples of Offal (1991)
Infinite and Profane Thrones (1992)
Catacomba Opera I (1993) 
Barathrum V.I.T.R.I.O.L. (1993)
The Sun of Tiphareth (1995)
The Third Storm of Cythraul (1997)
Tara (2001)
Mythological Occult Metal: 1991-2001 (2005)
Demonical - Absu (2007)
Speed n’ Spikes Vol. II (2008)
Absu (2009)
Abzu (2011)

Oglądaj online