Powrót

Alabama

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Alabama

Alabama to amerykańska grupa, która powstała w 1969 roku. Jej założycielami byli Randy Owen, Teddy Gentry i Jeff Cook.

Wybrana dyskografia :

1976 - "Wild Country"
1977 - "Deuces Wild"
1979 - "Alabama Band No. 3"
1980 - "My Home's in Alabama"
1981 - "Feels So Right"
1982 - "Mountain Music"
1983 - "The Closer You Get..."
1984 - "Roll On"
1985 - "40-Hour Week"
1986 - "The Touch"
1987 - "Just Us"
1989 - "Southern Star"
1990 - "Pass It on Down"
1992 - "American Pride"
1993 - "Cheap Seats"
1995 - "In Pictures"
1997 - "Dancin' on the Boulevard"
1999 - "Twentieth Century"
2001 - "When It All Goes South"

Oglądaj online