Powrót

Alexander O'Neal

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Alexander O'Neal

Alexander O'Neal urodził się w 1953 roku. Jest amerykańskim wokalistą R&B.  Jego największe hity to "Fake", "Criticize", "Saturday Love" oraz "Never Knew Love Like This".

Dyskografia :

1985 - "Alexander O'Neal"
1987 - "Hearsay"
1991 - "All True Man"
1993 - "Love Makes No Sense"
1997 - "Lovers Again"
2002 - "Saga of a Married Man"
2008 - "Alex Loves"
2010 - "Five Questions - The New Journey"

Oglądaj online