Powrót

All 4 One

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
All 4 One
All-4-One - kwartet założony w Kalifornii który tworzą: Tony Borowiak, Jamie Jones, Delious Kennedy i Alfred Nevarez. Grupa rhytmhmandbluesowa wydała 6 płyt. Pierwsza płyta i singiel "I swear" znalazła się w zestawieniu najlepszych płyt. Singiel "I swear" ponad 10 tygodni zajmował pierwszą pozycję na listach przebojów.
Kolejny krążek And the Music Speaks  ukazał się w 1995 roku. Płyta  On and On  wydana została po 4 latach. W 2002 roku zespół przypomniał o sobie krążkiem  "A41" , a w 2007 płytą " 7" .


 Dyskografia

    * 1994 "All-4-One"
    * 1995 "And the Music Speaks"
    * 1999 "On and On"
    * 2002 "A41"
    * 2007 "7"
    * 2009 "No Regrets"

Oglądaj online