Powrót

Amatory

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Amatory
Amatory to zespół pochodzący z St. Petersburga ( Rosja ).
Zagrali już ponad 300 koncertów w Rosji, na Ukrainie, w Mołdawii, Kazachstanie, Białorusi, Estonii i Łotwie. 
 
Skład zespołu :
 
JAY - gitara
IGOR - wokal
STEWART - perkusja
DENVER - bas, wokal
ALEX - gitara
 
Dyskografia :
 
2003 - Vechno Pryachetsya Sud’ba (The Fortune on the Run)
2004 - Neizbezhnost (Inevitability)
2006 - Prestuplenie Protiv Vremeni (Crime Against Time)
2006 - Kniga Mertvykh (The Book of Dead)
2008 - VII

Oglądaj online