Powrót

Bad Religion

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Bad Religion
Bad Religion to amerykańska grupa punk rockowa, utworzona w Kalifornii w 1979 roku. 
 
Skład zespołu :
 
Greg Graffin – wokal
Brett Gurewitz – gitara
Brian Baker – gitara
Greg Hetson – gitara
Jay Bentley – gitara basowa
Brooks Wackerman – perkusja
 
Dyskografia :
 
Bad Religion (1981, EP)
How Could Hell Be Any Worse? (1982)
Into the Unknown (1983)
Back to the Known (1985, EP)
Suffer (1988)
No Control (1989)
Against the Grain (1990)
'80-'85 (1991)
Generator (1992)
Recipe for Hate (1993)
Stranger Than Fiction (1994)
All Ages (1995)
The Gray Race (1996)
Tested (1997)
No Substance (1998)
The New America (2000)
The Process of Belief (2002)
Punk Rock Songs (the Epic Years) (2002)
The Empire Strikes First (2004)
New Maps of Hell (2007)
30 Years Live (2010)
The Dissent of Man (2010)

Oglądaj online