Powrót

Bogusław Mec

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Bogusław Mec
Bogusław Mec - polski piosenkarz, artysta plastyk, kompozytor urodzony w 1947 roku.

Mec zadebiutował w 1970 roku na Łódzkiej Giełdzie Piosenki, otrzymując nagrodę główną, nagrodę publiczności, oraz wyróżnienie specjalne jury.

Dyskografia:
  • 1971 - To nie był sen
  • 1979 - Bogusław Mec 2
  • 1981 - Bogusław Mec 3/4
  • 1983 - Nie biegnij tak
  • 1987 - Mały szu
  • 1995 - Jej portret the best of
  • 1999 - Malarz i poeta
  • 1999 - Boże Narodzenia
  • 2004 - The best – Jej portret
  • 2004 - Recepta na życie
  • 2008 - Duety

Oglądaj online