Powrót

Cake

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Cake

Cake to zespół założony w 1991 roku w Sacramento w Kalifonii przez Johna McCrea (wokalista/gitara), Grega Browna (gitara), Vince’a DiFiore (trąbka), Seana McFessela (bas) i Franka Frencha (perkusja). Wkrótce Sean McFessel został zastąpinony przez Gabe’a Nelsona.

Dyskografia :

- Motorcade of Generosity (1994)
- Fashion Nugget (1996)
- Prolonging the Magic (1998)
- Comfort Eagle (2001)
- Pressure Chief (2004)
- B-Sides and Rarities (2007)

Oglądaj online