Powrót

Carpathian Forest

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Carpathian Forest
Carpathian Forest to norweski zespół blackmetalowy, założony w 1990 roku przez Nattefrosta i Nordavinda. 
 
Aktualny skład zespołu :
 
Roger Nattefrost - śpiew, gitara, instrumenty klawiszowe 
Terje Vik Schei "Tchort" - gitara, gitara basowa
Andreas Kobro - perkusja
Goran Boman "Bloodpervertor" - gitara
 
Dyskografia :
 
Through Chasm, Caves and Titan Woods (1995)
Black Shining Leather (1998)
Strange Old Brew (2000)
Morbid Fascination of Death (2001)
We're Going to Hell for This (2002)
Defending the Throne of Evil (2003)
Skjend Hans Lik (2004)
Fuck You All (2006)
Universal Evil (2010)

Oglądaj online