Powrót

Chalice

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Chalice
Chalice to grupa reggae, założona w 1980 roku na Jamajce.
 
Skład zespołu :
 
Dean Stephens (wokal)
Wayne Armond (gitara, wokal)
Donald Waugh (gitara)
Ervin 'Alla' Lloyd (klawisze, wokal)
Jerome Tulloch (klawisze)
Patrick Anderson (perkusja)
'Papa' Keith Francis (bas)
 
Dyskografia :
 
1982: Blasted 
1983: Standard Procedure
1984: Stan’ Up 
1984: Good To Be There 
1985: Catch It 
1986: Crossfire
1990: Si Mi Ya 
1998: Tuff Enuff 
2010: Let It Play

Oglądaj online