Powrót

Chanel

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Chanel
Chanel to polski zespół disco polo, założony w 1990 roku przez Bogusława Rosłona, Sylwestra Wasilewskiego i Jarosława Gędziarskiego.
 
Skład zespołu :
 
1990-1993 : Bogusław Rosłon, Jarosław Gędziarski, Sylwester Wasilewski
1993-1994 : Bogusław Rosłon, Jarosław Gędziarski, Sylwester Wasilewski, Artur Pawlak
od 2009 - Bogusław Rosłon, Łukasz Niedźwiadek, Waldemar Żukowski
 
Dyskografia :
 
1992 - Piękne życie
1992 - Pij mleko
1993 - Powiedz mi
1994 - Nie mów nie
2009 - Klamra
2011 - Moja ukochana

Oglądaj online