Powrót

Christ Agony

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Christ Agony
Zespół Christ Agony powstał w 1990 roku.
 
Skład zespołu :
 
Cezar – gitara, wokal
Reyash – bas, wokal
Paul - perkusja
 
Dyskografia :
 
Sacronocturn - 1990
Epitaph of Christ - 1992
Unholyunion - 1993
Daemoonseth Act II - 1994
Moonlight - 1996
Faithless - 1996
Darkside - 1997
Trilogy - 1998
Elysium - 1999
Unholyunion/Daemoonseth Act II - 2000
Moonlight/Darkside - 2000
Live-Apocalypse - 2002
Christ Agony - 2005
Demonology – 2008
Condemnation - 2009
NocturN - 2011

Oglądaj online