Powrót

Christopher Cross

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Christopher Cross
Christopher Cross - urodzony w 1951 roku amerykański wokalista i kompozytor.

Dyskografia:
  • 1980 - Christopher Cross
  • 1983 - Another Page
  • 1985 - Every Turn of the World
  • 1988 - Back of My Mind
  • 1993 - Randez Vous
  • 1995 - Window
  • 1998 - Walking in Avalon
  • 2000 - Red Room
  • 2011 - Doctor Faith

Sprawdź nasze programy

Programy

PRZEGLĄDARKA

poniedziałek - piątek, godz. 17.00

YOUNG STARS

niedziela, godzina 19:00

Oglądaj online