Powrót

Contemporary Noise Sextet

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Contemporary Noise Sextet
Contemporary Noise Sextet (wcześniej Contemporary Noise Quintet) to polski zespół muzyczny. Został założony przez braci Kapsa, po rozpadzie grupy Something Like Elvis. 
 
Skład zespołu :
 
Bartek Kapsa – perkusja
Kuba Kapsa – pianino
Tomasz Glazik – saksofon tenorowy, saksofon barytonowy
Wojciech Jachna – trąbka
Kamil Pater – gitara
Patryk Węcławek – bas
 
Dyskografia :
 
2006 - Pig Inside the Gentleman (wydana pod nazwą Contemporary Noise Quintet)
2008 - Theatre Play Music (wydana pod nazwą Contemporary Noise Quartet)
2008 - Unaffected Thought Flow
2010 - November Note PACM Burning Inc, 2010
2011 - Ghostwriter's Joke

Oglądaj online