Powrót

Death Angel

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Death Angel
Death Angel to filipińsko- amerykański zespół thrashmetalowy, powstały w 1982 roku, w San Francisco (California).
 
Obecny skład : 
 
Mark Osegueda - wokal
Rob Cavestany - gitara prowadząca, wokal
Ted Aguilar - gitara rytmiczna
Will Carroll - perkusja
Sammy Diosdado - bas, wokal 
 
Dyskografia:
 
Heavy Metal Insanity - Demo (1983), 
Kill As One - Demo (1986), 
The Ultra-Violence - LP (1987) 
Frolic Through The Park - LP (1988) 
Bored - singel (1989) 
Fall From Grace - live (1990) 
Act III - LP (1990) 
The Art of Dying - LP (2004) 
Archives and Artifacts - box set (2005) 
Killing Season - LP (2008)
Relentless Retribution (2010)

Oglądaj online