Powrót

DevilDriver

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
DevilDriver
DevilDriver to kalifornijska grupa, założona przez Deza Fafarę, ekscentrycznego wokalistę nu-metalowego zespołu Coal Chamber w 2002 roku.
Grupę tworzą Dez Fafara, (ex-wokal Coal Chamber), Mike Spreitzer, Jeff Kendrick (gitary), Jon Miller (bass) oraz John Boecklin (perkusja).
 
Dyskografia :
 
DevilDriver (2003)
The Fury of Our Maker’s Hand (2005) 
The Last Kind Words (2007)
Pray For Villains (2009)
Beast (2011)

Sprawdź nasze programy

Programy

PRZEGLĄDARKA

poniedziałek - piątek, godz. 17.00

YOUNG STARS

niedziela, godzina 19:00

Oglądaj online