Powrót

Digital Underground

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Digital Underground
Digital Underground to amerykańska grupa rapowa, która powstałą w 1987 roku w Oakland. W jej skład weszli: Shock G, 2Pac, Humpty, Money B, Dj Gold Fingers, The Piano Man i Chopmaster J. Zespół zakończył działalnośc w 2008 roku. 
 
Dyskografia
 
Albumy
 
    Sex Packets (1990)
    This is an EP Release (1991)
    Sons of the P (1991)
    The Body-Hat Syndrome (1993)
    Future Rhythm (1996)
    Who Got The Gravy? (1998)
    The Lost Files (1999)
    ..Cuz A D.U. Party Don't Stop!! (2008)
    The Greenlight EP (18 maja 2010)
 
Soundtracki
 
    Nothing But Trouble (soundtrack) (1991)
    Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996)
    Tupac: Resurrection (2004)

Oglądaj online