Powrót

Fastball

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Fastball
Fastball - założone w 1990 roku Teksańskie trio. Muzycy wykonują muzkę z pogranicza Rocka i rocka alternatywnego. Zespół początkowo nazywał się Magneto USA. Po podpisaniu kontraktu z Hollywood Records zmienili nazwę na Fastball i już w 1996 roku wydali swój debiutancki album "Make Your Mama Proud".

Dyskografia:
  • 1996 - Make Your Mama Proud
  • 1998 - All the Pain Money Can Buy
  • 2000 - The Harsh Light of Day
  • 2004 - Keep Your Wig On
  • 2009 - Little White Lies

Oglądaj online