Powrót

Fink

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Fink
Fink - czyli Fin Greenall to autor tekstów, producent i DJ z Wielkiej Brytanii.

Jego kariera zaczęła się wraz z wydaniem w 2001 roku jego pierwszego albumu "Fresh Produce". Album prezentował muzykę w stylu chillout. Drugi album wydany w 2006 roku zatytułowany "Biscuits for Breakfast" jednoznacznie określił styl Fink-a i zapewnił mu szersze grono fanów.

Dyskografia
  • 2000 - Fresh Produce
  • 2000 - Ever Since I Was A Kid
  • 2009 - Sort of Revolution
  • 2007 - Distance and Time
  • 2006 - Biscuits For Breakfast
  • 2006 - So Long
  • 2006 - Pretty Little Thing

Oglądaj online