Powrót

Flunk

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Flunk
Flunk - założony na przełomie 2000/2001 roku Norweski zespół wykonujący mieszankę trip-hopu, electroniki, alternative, indie, downtempo. Zespół rozpoznawany dzięki głosie wokalistki Anji.

Pierwszym sukcesem zespołu był cover "Blue Monday" zespołu "New Order". W 2002 roku zespół wydał swój debiutancki album "For Sleepyheads Only". Kolejny album zespołu "Morning Star" odniósł ogromny sukces. Grupa z ogromnym powodzeniem koncertuje po całym świecie.

Dyskografia:
  • 2002 - For Sleepyheads Only
  • 2003 - Treat Me Like You Do - For Sleepyheads Only Remixed
  • 2004 - Morning Star
  • 2005 - All Day and All of the Night Remixes
  • 2005 - Play America
  • 2007 - Personal Stereo
  • 2009 - This Is What You Get

Oglądaj online