Powrót

Frontside

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Frontside
Historia zespołu Frontside zaczęła się w 1993 roku, gdy Astek i Demon po rozpadzie macierzystych zespołów podjęli decyzję o wspólnym graniu. 
W 2003 roku zespół dotknęły zmiany personalne. Simona zastąpił Daron, grający w One Shot Eye, natomiast miejsce frontmana po odejściu Astka objął Auman, wokalista zespołu Totem. 
 
Skład zespołu :
 
Auman – śpiew
Demon – gitara
Daron – gitara
Nowak – gitara basowa
Toma – perkusja
 
Dyskografia :
 
Początek ery nienawiści (2000)
Nasze jest królestwo… (2001)
I odpuść nam nasze winy (2002)
Forgive us our sins (2004)
Zmierzch bogów. Pierwszy krok do mentalnej rewolucji (2004)
Twilight of the Gods (2006)
Absolutus (2006)
Teoria Konspiracji (2008)
Korzenie (2009)
Zniszczyć Wszystko (2010)

Oglądaj online