Powrót

Fury In The Slaughterhouse

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Fury In The Slaughterhouse
 Fury in the Slaughterhouse - założona w 1987 roku niemiecka grupa rockowa. Skłąd zespołu to bracia Kai Uwe Wingenfelder i Thorsten Wingenfelder oraz Rainer Schumann, Christof Stein i Hannes Schafer.

Dyskografia:
  • 1988 - Fury in the Slaughterhouse
  • 1990 - Jau!
  • 1991 - Hook a Hey
  • 1992 - Pure Live!
  • 1992 - Mono (US 1993)
  • 1994 - Dead + Gone (EP)
  • 1995 - The Hearing and the Sense of Balance
  • 1997 - Brilliant Thieves
  • 1998 - Nowhere...fast!
  • 1998 - Super Fury (The Best of Fury In The Slaughterhouse)
  • 2000 - Home Inside
  • 2002 - The Color Fury
  • 2002 - Monochrome (Live)
  • 2004 - Nimby
  • 2005 - F.I.T.S. (remastered)
  • 2005 - Jau! (remastered)
  • 2005 - Acoustic Grand Cru Classe
  • 2005 - Hook a Hey (remastered)
  • 2005 - Mono (remastered)
  • 2006 - The Hearing and the Sense Of Balance (remastered)
  • 2006 - Brilliant Thieves (remastered)
  • 2006 - Every Heart is A revolutionary Cell
  • 2006 - Nowhere...Fast! (remastered)
  • 2006 - Home Inside (remastered)

Oglądaj online