Powrót

Geto Boys

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Geto Boys
The Geto Boys - grupa tworząca gangsta rap. Tworzą ją: Scarface, Willie D oraz Buschwick Bill. Ich utwory są nasycone przemocą i społecznymi przekazami.

Dyskografia:
  • 1988 - Making Trouble
  • 1989 - Grip It! On That Other Level
  • 1990 - The Geto Boys
  • 1991 - We Can’t Be Stopped
  • 1993 - Till Death Do Us Part
  • 1996 - The Resurrection
  • 1998 - Da Good Da Bad & Da Ugly
  • 2005 - The Foundation

Oglądaj online