Powrót

Gucci Mane

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Gucci Mane
Gucci Mane (wł. Radric Davis) - amerykański raper z Atlanty,  jest przedstawicielem młodego pokolenia raperów. Na scenie hip-hopowej aktywny jest od roku 2004. Jego pierwszy album pt. Trap House ukazał się w sklepach w 2005 roku.
Współpracował z takimi wykonawcami jak : Lil Wayne, Gorilla Zoe, Soulja Boy czy Young Jeezy.

Dyskografia :

* 2005: Trap House
* 2006: Hard to Kill
* 2007: Trap-A-Thon
* 2007: Back to the Trap House
* 2008: Hood Classics
* 2009: Murder Was The Case
* 2009: The State vs. Radric Davis

Oglądaj online