Powrót

Hypocrisy

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Hypocrisy
Hypocrisy to szwedzka grupa muzyczna. Powstała 1990 roku w Ludvika z inicjatywy Petera Tägtgrena - początkowo (do 1992 roku) występując pod nazwą Seditious. 
 
Obecny skład zespołu :
 
Peter Tägtgren - growling, gitara elektryczna (Pain, Bloodbath)
Mikael Hedlund - gitara basowa
Reidar Horghagen „Horgh” - instrumenty perkusyjne (Immortal)
 
Dyskografia :
 
1992 Penetralia
1993 Osculum Obscenum
1994 The Fourth Dimension
1996 Abducted
1997 The Final Chapter
1999 Hypocrisy
2000 Into the Abyss
2002 Catch 22
2004 The Arrival
2005 Virus
2008 Catch 22 v.2.0.08
2009 A Taste Of Extreme Divinity

Oglądaj online