Powrót

Inner Circle

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Inner Circle
Inner Circle – założony w 1968 roku jamajski zespół raegge. Wykonawcy m.in. "Bad Boys", "Sweat (a la la la long)", "Everything is Great". Skład zespołu: Ian Lewis, Bernard (Touter) Harvey, Lancelot Hall, Roger Lewis.

Dyskografia:
  • 1974 - Rock The Boat
  • 1975 - Blame It To The Sun
  • 1976 - Reggae Thing
  • 1977 - Ready For The World
  • 1978 - Heavyweight Dub
  • 1978 - Killer Dub
  • 1979 - Everything Is Great
  • 1980 - New Age Music
  • 1982 - Something So Good
  • 1986 - Black Roses
  • 1987 - One Way
  • 1990 - Rewind!, Pt.2: The Singers
  • 1991 - Identified
  • 1992 - Bad To The Bone
  • 1994 - Bad Boys
  • 1994 - Reggae Dancer
  • 1997 - Da Bomb
  • 1997 - Greatest Hits
  • 1998 - Speak My Language
  • 1999 - Jamaika Me Crazy
  • 2000 - Big Tings
  • 2001 - Jah Jah People
  • 2001 - Barefoot In Negril
  • 2004 - This Is Crucial Reggae
  • 2009 - State Of Da World

Oglądaj online