Powrót

Jennifer Love Hewitt

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt urodziła się 21 lutego 1979 roku w Waco (Teksas). To amerykańska aktorka, producentka filmowa i piosenkarka.
 
Dyskografia :
 
„Let’s Go Bang” (1995)
„Jennifer Love Hewitt” (1996)
„Love Songs” (1997)
„Barenaked” (2002)
 
Wybrana filmografia :
 
serial TV - Ich pięcioro (1994-2000)
Koszmar minionego lata (1997)
Koszmar następnego lata (1998)
Wielki podryw (2001)
Smoking (2002)
Serial TV - Zaklinacz dusz (od 2005)

Oglądaj online