Powrót

Jennifer Rush

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Jennifer Rush

Jennifer Rush urodziła się w 1960 roku. Naprawde nazywa się Heidi Stern. Jej debiut fonograficzny miał miejsce w 1979 roku. W latach 1983-1987 pracowała w Europie, osiągając sukces piosenkami dyskotekowymi. W późniejszych latach współpracowała m.in. z Eltonem Johnem i Placido Domingo.

Wybrana dyskografia :

Jennifer Rush (1985)
Passion (1986)
Movin' Heart over Mind (1987)
Power of Jennifer Rush (1991)
Out of My Hands (1995)
Best of Jennifer Rush (1999)

Sprawdź nasze programy

Programy

PRZEGLĄDARKA

poniedziałek - piątek, godz. 17.00

YOUNG STARS

niedziela, godzina 19:00

Oglądaj online