Powrót

Jennifer Rush

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Jennifer Rush

Jennifer Rush urodziła się w 1960 roku. Naprawde nazywa się Heidi Stern. Jej debiut fonograficzny miał miejsce w 1979 roku. W latach 1983-1987 pracowała w Europie, osiągając sukces piosenkami dyskotekowymi. W późniejszych latach współpracowała m.in. z Eltonem Johnem i Placido Domingo.

Wybrana dyskografia :

Jennifer Rush (1985)
Passion (1986)
Movin' Heart over Mind (1987)
Power of Jennifer Rush (1991)
Out of My Hands (1995)
Best of Jennifer Rush (1999)

Oglądaj online