Powrót

Kamelot

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Kamelot
Kamelot  - zespół założony w 1991 roku przez Thomasa Youngblooda i Richarda Warnera. Ich pierwszy album nosił tytuł "Eternity", i został wydany w 1995 roku. Kolejny "Dominion", grupa wydała dwa lata później w 1997 roku. W 2000 roku, Kamelot wydał swój słynny album "The Fourth Legacy".

Dyskografia:
  • 1995 - Eternity
  • 1996 - Dominion
  • 1998 - Siége Perilous
  • 2000 - The Fourth Legacy
  • 2001 - Karma
  • 2003 - Epica
  • 2005 - The Black Halo
  • 2007 - Ghost Opera
  • 2010 - Poerty For The Poisoned

Oglądaj online