Powrót

Killswitch Engage

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Killswitch Engage
Killswitch Engage to grupa z Westfield w Massachusetts (USA). Aktualnie członkami zespołu są Howard Jones (wokalista), Adam Dutkiewicz i Joel Stroetzel (gitary), Mike D’Antonio (bas) oraz Justin Foley (perkusja).
 
Dyskografia:
2000 - Killswitch Engage
2001 - Killswitch Engage Special Edition
2002 - Alive Or Just Breathing
2004 - The End Of Heartache
2005 - Alive Or Just Breathing Special Edition
2005 - The End Of Heartache Special Edition
2006 - As Daylight Dies
2007 - As Daylight Dies Special Edition
2009 - Killswitch Engage / Special Edition

Oglądaj online