Powrót

Kolor

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Kolor

Kolor to zespół założony w 1994 roku przez Marzannę i Marka Zrajkowskich w Białymstoku. Zespół zakończył pracę nad nagrywaniem płyt w 2003 roku.

Ostatni skład :
Marzena Zrajkowska – wokal
Sylwia – wokal
Irek – wokal, gitara elektryczna i akustyczna
Marek Zrajkowski – wokal, syntezatory, perkusja
 
Dyskografia :

1994-Popatrz lato
1994-Kolorowe kolędy
1995-Niech żyje zycie
1996-Biesiada 1
1996-Biesiada 2
1996-Biesiada 3
1997-Złota plaża
1998-Deszczowe lato
1999-Kolorowa biesiada
2000-Letnia biesiada
2001-Wakacyjny dzień
2002-Kolorowy MIX

Oglądaj online