Powrót

La Tija

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
La Tija
La Tija to nowy pseudonim znanej wokalistki, kompozytorki i autorki tekstów muzyki Dance – Agnieszki Koronieckiej. Kiedyś występowała pod pseudo TIA MARIA.
 
Dyskografia :

Amsterdam (1995)
Wesołą nowinę (1995)
Oazowe disco (1996)
Słoneczne reggae (1997)
Na zawsze młodzi (1998)
Prawdziwi przyjaciele cz.1 (1999)
Świat, który kocham (2000)
Prawdziwi przyjaciele cz.2 (2000)

Sprawdź nasze programy

Programy

PRZEGLĄDARKA

poniedziałek - piątek, godz. 17.00

YOUNG STARS

niedziela, godzina 19:00

Oglądaj online