Powrót

Lamb of God

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Lamb of God
Lamb of God to amerykańska kapela pochodząca z Richmond w stanie Wirginia. Powstała w 1990 roku.

Aktualny skład zespołu:
 
Randy Blythe – śpiew (od 1995)
Mark Morton – gitara elektryczna (od 1990)
Willie Adler – gitara elektryczna (od 1999)
John Campbell – gitara basowa (od 1990)
Chris Adler – perkusja (od 1990)
 
Dyskografia :
 
New American Gospel (2000)
As the Palaces Burn (2003)
Ashes of the Wake (2004)
Sacrament (2006)
Wrath (2009)

Oglądaj online