Powrót

Lucas Grabeel

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Lucas Grabeel

Lucas Stephen Grabeel przyszedł na świat 23 listopada 1984 roku w Springfield (Missouri). Jego pierwszą poważną rolą był Dodger z „Olivera Twista”, którego grał w Springfield Little Theatre. Był członkiem trupy teatralnej Y.E.S.

Wybrana filmografia :

High School Musical 2 (2007)
High School Musical (2006)
Alice (2007)
Smallville (2006)
Return to Halloweentown (2006)
‘Til Death (2006)
Veronica Mars (2005-2006)
Boston Legal (2005)
Halloweentown High (2004)

Oglądaj online