Powrót

Lutan Fyah

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Lutan Fyah
Lutan Fyah ( właściwie Anthony Martin ) urodził się w 1975 roku na Jamajce. Jest członkiem ruchu Rastafari Movement Bobo Shanti.
 
Wybrana dyskografia :
 
Dem No Know Demself (2004)
Time & Place on Lustre Kings (2005)
Phantom War (2006)
Healthy Lifestyle (2006)
You Bring Blessings (2007)
African Be Proud (2009)
Africa (2009)
Justice (2009)
The King's Son (2009)

Sprawdź nasze programy

Programy

PRZEGLĄDARKA

poniedziałek - piątek, godz. 17.00

YOUNG STARS

niedziela, godzina 19:00

Oglądaj online