Powrót

Mute Math

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Mute Math

Mute Math to amerykański zespół rockowy, który powstał w 2003 roku. Jego członkowie pochodzą z Nowego Orleanu. W swoich utworach mieszają rock, jazz, reggae, industrial, new wave, rave oraz muzykę elektryczną i psychodeliczną.

Skład zespołu :
Paul Meany - wokal
Darren King - perkusja
Greg Hill - gitara, pianino i syntezatory
Roy Mitchell-Cárdenas - bass i bębny

Dyskografia :
Reset EP (2004)
Mute Math (2006)
Live at the El Rey (2006)
Flesh And Bones Electric Fun: Mute Math Live (2008)
Spotlight EP (2009)
Armistice (2009)

Oglądaj online