Powrót

Natalia Kukulska

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Natalia Kukulska
Natalia urodziła się 3 marca 1976 roku w Warszawie. Wychowywała się w muzycznej rodzinie - jej ojciec Jarosław Kukulski, który zmarł w 2010 roku, był znanym kompozytorem oraz twórcą największych przebojów czołówki polskiej estrady, mama Anna Jantar była jedną z największych gwiazd polskiej piosenki lat 70. Anna Jantar w 1980 roku zginęła w katastrofie lotniczej.
Natalia zadebiutowała w wieku siedmiu lat. Jako dziecięca gwiazda nagrała trzy albumy. 

Dyskografia:

1986 - „Natalia”
1987 - „Bajki Natalki”
1991 - „Najpiękniejsze kolędy polskie”
1996 - „Światło”
1997 - „PULS”
1999 - „Autoportret”
2001 - „Tobie”
2003 - „Natalia Kukulska”
2007 - „Sexi Flexi”
2010 - „Comix”

Oglądaj online