Powrót

Panjabi MC

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Panjabi MC

Panjabi MC to pseudonim sceniczny Abhisheka Kumara. Przyszedł na świat w 1971 roku w Coventry. To brytyjski prekursor muzycznych połączeń azjatycko-hiphopowych.

Dyskografia

Souled Out (1993)
Another Sell Out (1994)
100% Proof (1995)
Grass Roots (1996)
Mirza Part Two (EP) (1997)
Legalised (1998)
Switchin’ (EP) (2000)
Dhol Jageroo Da (2001)
Desi (2002)
Indian Breaks (2003)
Mundian To Bach Ke (2003)
The Album (2003)
Steel Bangle (2005)
Illegal (2006)

Sprawdź nasze programy

Programy

PRZEGLĄDARKA

poniedziałek - piątek, godz. 17.00

YOUNG STARS

niedziela, godzina 19:00

Oglądaj online