Powrót

Portugal. The Man

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Portugal. The Man
Portugal.The Man to amerykański zespół założony w 2004 roku w Wasilla (Alaska). W jego skład wchodzą byli członkowie grupy Anatomy of a Ghost - John Gourley, Zach Carothers, Jason Sechrist. Grają muzykę z pogranicza bluesa i rocka progresywnego. 
 
Dyskografia :
 
2006 - Waiter: You Vultures!
2007 - Church Mouth
2008 - Censored Colors
2009 - The Satanic Satanist
2010 - American Ghetto
2011 - In The Mountain, In the Cloud

Oglądaj online