Powrót

Raz Dwa Trzy

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Raz Dwa Trzy
Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd

Oglądaj online