Powrót

Rita Marley

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Rita Marley
Rita Marley - urodzona w 1946 roku piosenkarka, wdowa po legendarnym muzyku reggae Bobie Marleyu, członkini trio The Soulettes.

Dyskografia:
  • 1967 - Pied Piper
  • 1980 - Rita Marley
  • 1981 - Who Feels It Knows It
  • 1988 - Harambe (Working Together for Freedom)
  • 1988 - We Must Carry on
  • 1990 - Beauty of God's
  • 1990 - Good Girls Cult
  • 1990 - One Draw
  • 2003 - Sings Bob Marley...and Friends
  • 2004 - Play Play
  • 2005 - Sunshine After Rain
  • 2006 - Gifted Fourteen Carnation

Oglądaj online