Powrót

Robert Palmer

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Robert Palmer

Alan Palmer, znany jako Robert Palmer, urodził się 19 stycznia 1949 roku w Anglii. Zmarł 26 września 2003 roku w Paryżu. To brytyjski piosenkarz, kompozytor i producent rockowy. Palmer swą muzyczną karierę rozpoczął w połowie lat siedemdziesiątych.

Dyskografia :

* 1974 Sneakin’ Sally Through the Alley
* 1976 Pressure Drop
* 1976 Some People Can Do What They Like
* 1978 Double Fun
* 1979 Secrets
* 1980 Clues Island
* 1982 Maybe It’s Live
* 1983 Pride
* 1985 Riptide
* 1988 Heavy Nova
* 1990 Don’t Explain
* 1992 Ridin’ High
* 1994 Honey
* 1999 Rhythm & Blues
* 2002 Some Guys Have All the Luck
* 2003 Live at the Apollo
* 2003 Drive

Oglądaj online