Powrót

Sheena Easton

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Sheena Easton
Sheena Easton ( właściwie Sheena Shirley Orr ) urodziła się 27 kwietnia 1959 roku w Bellshill (Szkocja). To piosenkarka, aktorka filmowa i teatralna.
 
Dyskografia :
 
1981 - Take My Time
1981 - Sheena Easton
1981 - You Could Have Been with Me
1982 - Madness, Money & Music
1983 - Best Kept Secret
1984 - A Private Heaven
1984 - Todo Me Recuerda a Ti
1985 - Do You 
1987 - No Sound But a Heart
1988 - The Lover in Me
1991 - What Comes Naturally
1993 - No Strings
1995 - My Cherie
1997 - Freedom
1999 - Home
2000 - Fabulous

Oglądaj online