Powrót

Skee Lo

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Skee Lo
Skee Lo, a właściwie Antoine Roundtree urodził się 5 marca 1973 roku w Nowym Jorku. W 1995 roku nagrał utwór "I Wish", który stał się wielkiim hitem. 
 
Dyskografia:
 
* 1994 I Wish
* 1995 Money Train: Music From The Motion Picture
* 2000 I Can’t Stop
* 2009 Tony Kurtis is JukeBoxx (No One But) YOU Remixes
* 2009 Rappin 4-Tay Presents At All Costs „Delusions Of Grandeur”
 
* 2009 Rely On Selph (Remastered Deluxe Edition)
* 2009 OVERDOSE (EP)
* 2010 Rappin 4-Tay Presents At All Costs „Delusions Of Grandeur” Mixtape - Single
* 2010 The Whole World Is Hustlin’
* 2010 Central Valley All Stars Explosion

Oglądaj online