Powrót

Snowy White

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Snowy White
Snowy White - urodzony w 1948 roku brytyjski gitarzysta, znany z tego, że grał z Thin Lizzy, zespołem Pink Floyd, a ostatnio z grupą Rogera Watersa.
 
Dyskografia:
  • 1983 - White Flames
  • 1984 - Snowy White
  • 1987 - That Certain Thing
  • 1988 - Change My Life
  • 1989 - Open For Business
  • 1994 - Highway to the Sun
  • 1995 - Arthur's Club
  • 1996 - No Faith Required
  • 1998 - Little Wing
  • 1999 - Keep Out - We Are Toxic
  • 2002 - Restless
  • 2005 - The Way It Is
  • 2007 - Live Flames
  • 2009 - In Our Time of Living
  • 2010 - In Our Time... Live
  • 2011 - Realistic

Oglądaj online