Powrót

Sofa Surfers

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Sofa Surfers
Sofa Surfers - zespół grający rock, muzykę elektroniczną, trip-hop, dub i acid jazz. Zespół pochodzi z Austrii. Ich debiutancki utwór "Sofa Rockers" pochodzi z albumu "Transit" wydanego w 1997 roku.

Podczas pracy nad ich kolejnym albumem "Encounters" towarzyszyło im wiele znanych osób, m.in. Sensational, Oddateee, Jeb Loy Nicols, DJ Collage, Lil Desmond Levy, Junior Delgado, Dawna Lee, Mark Stewart i MC Santana.

Dyskografia:
  • Transit - 1997
  • Cargo - 2000
  • Constructions: Remixed & Dubbed - 2000
  • Encounters - 2002
  • Sofa Surfers - 2006
  • Blind Side - 2010

Oglądaj online