Powrót

Starship

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Starship
Starship - Amerykański zespół założony w 1984 woku. Zespół powstał z rozwiązania Jefferson Starship. Styl muzyczny jaki prezentował Starship to pop i rock. Największymi przebojami zespołu są: "We Built This City", "Sara", "Tomorrow Doesn’t Matter Tonight", "Nothing’s Gonna Stop Us Now".

Dyskografia:
    * Dragon Fly - 1974
    * Red Octopus - 1975
    * Spitfire - 1976
    * Earth - 1978
    * Freedom at Point Zero - 1979
    * Modern Times - 1981
    * Winds of Change - 1982
    * Nuclear Furniture - 1984
    * Deep Sky - Virgin Space - 1995
    * Windows of Heaven - 1999

Oglądaj online