Powrót

Steve Winwood

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Steve Winwood
Steve Winwood - urodzony w 1948 roku brytyjski multiinstrumentalista i twórca tekstów. Współzałożyciel zespołów Traffic i Blind Faith. Współpracował m.in. z Jimim Hendrixem, Erickiem Claptonem, Joe Cockerem, Davidem Gilmourem.
 
Dyskografia:
  • 1977 - Steve Winwood
  • 1981 - Arc of a Diver
  • 1982 - Talking Back to the Night
  • 1986 - Back in the High Life
  • 1988 - Roll with It
  • 1990 - Refugees of the Heart
  • 1997 - Junction Seven
  • 2003 - About Time
  • 2008 - Nine Lives

Oglądaj online