Powrót

Supertramp

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Supertramp
Supertramp - założona w 1969 roku brytyjska grupa rockowa, która w swej twórczości łączy elementy progresywnego rocka, hard rocka i soft rocka. Grupa wypracowała unikalne, eleganckie brzmienie.

Dyskografia:
  • 1970 - Supertramp
  • 1971 - Indelibly Stamped
  • 1973 - Extremes (Original Soundtrack)
  • 1974 - Crime of the Century
  • 1975 - Crisis? What Crisis?
  • 1977 - Even in the Quietest Moments...
  • 1979 - Breakfast in America
  • 1980 - Paris (live)
  • 1982 - ...Famous Last Words...
  • 1985 - Brother Where You Bound
  • 1987 - Free As a Bird
  • 1988 - Live '88
  • 1997 - Some Things Never Change
  • 2001 - Is Everybody Listening?
  • 2002 - Slow Motion

Oglądaj online