Powrót

The High Strung

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
The High Strung
Zespół The High Strung powstał w Detroit (USA) pod koniec lat 90-ych.
Piosenka ich autorstwa, "The Luck You Got", promuje popularny serial "Shameless".
 
Dyskografia :
 
2000 - As Is
2001 - Soap
2002 - Sure as Hell
2002 - Hannah
2003 - These are Good Times
2003 - Follow Through On Your Backhand
2006 - Moxie Bravo
2007 - Get the Guests
2008 - CreEPy
2009 - Ode to the Inverse of the Dude
2010 - Dragon Dicks
2011 - Clown Car
2012 - ¿Posible o' Imposible?

Oglądaj online